Näin se toimii:

  1. Tee vahvistettu varaus käyttäen jotakin seuraavista, virallisista Hiltonin varauskanavista (mikä tahansa virallinen Hiltonin verkkosivusto, mikä tahansa virallinen Hiltonin puhelinpalvelukeskus, Hilton Honors -sovellus, suoraan Hilton-hotellin kautta tai hyväksytyn matkanvälittäjän kautta)

  2. Jos löydät kelpuutettavan alhaisemman hinnan samalle majoitukselle 24 tunnin sisällä varauksesi tekemisestä ja jos toteamme korvaushakemuksesi hyväksyttäväksi, annamme sinulle löytämäsi alhaisemman hinnan JA lisäksi vielä 25 %:n alennuksen huoneen hinnasta jokaiselta oleskelusi yöltä.

Viralliset Hiltonin varauskanavat

Tee vahvistettu varaus käyttäen jotakin seuraavista virallisista Hiltonin varauskanavista:

  • Mikä tahansa virallinen Hiltonin verkkosivusto
  • Mikä tahansa virallinen Hiltonin puhelinpalvelukeskus
  • Hilton Honors -sovellus
  • Suoraan Hilton-hotellista
  • Akkreditoidun matkatoimiston kautta* *Katso lisätietoja kohdasta ”Muut tiedot”
Kelpuutettavat alhaisemmat hinnat

Kelpuutettava alhaisempi hinta on alhaisempi hinta, jonka löydät muualta kuin virallisista Hiltonin varauskanavista 24 tunnin sisällä varauksesi tekemisestä samalle majoitukselle kuin se, jonka varasit Hiltonin virallisen varauskanavan kautta, ja jonka on oltava kenen tahansa tarkasteltavissa ja varattavissa.

Tietyntyyppisiä hintoja ei kelpuuteta parhaan mahdollisen hinnan takuun piiriin, jos majoituksessa on eroavaisuuksia. Esimerkiksi hintoja ei kelpuuteta, jos ne kohdistuvat erilaiseen huonetyyppiin, toiseen hotelliin, huoneeseen, josta on erilaiset näköalat, sisältävät erilaisia mukavuuksia (kuten ilmainen aamiainen), eivät kohdistu samoille päivämäärille tai samanpituiseen oleskeluun, sisältävät erilaisen asiakasmäärän tai jos niihin sovelletaan erilaisia käytäntöjä tai varausehtoja (kuten erilainen peruutus- tai maksunpalautuskäytäntö).

Tietyntyyppisiä hintoja ei kelpuuteta parhaan mahdollisen hinnan takuun piiriin, jos niihin kohdistuu muita ehtoja tai rajoituksia liittyen siihen, miten ne on nähtävissä tai varattu. Esimerkiksi hintoja ei kelpuuteta silloin, kun ne esiintyvät verkkosivustoilla, joilla ei ilmoiteta ketjun tai hotellin nimeä ennen kuin vasta varauksen tekemisen jälkeen (kuten Hotwire ja Priceline), jos ne on ilmoitettu huutokauppasivustoilla tai kuuluvat pakettivarauksen hotelliosioon, jos ne kohdistuvat varauksiin, joihin ei anneta välitöntä vahvistusta, jos ne eivät ole yleisesti kaikkien saatavissa (kuten jäsenhinnat, neuvotellut hinnat tai tiimien jäsenhinnat), jos ne vaativat sisäänkirjautumista, luottokortin numeroa tai koodia hintojen näkemiseen, jos ne esiintyvät verkkosivustoilla, joista ei voida suorittaa varausta, jos ne kuuluvat varauksiin, joilla ei ole siirto-oikeutta (esimerkiksi hotellivieras, joka myy vahvistetun varauksensa toiselle), jos ne esiintyvät verkkosivustoilla tai sovelluksissa, joissa käytetään kieltä, jota ei tueta, jos ne kohdistuvat vain osaan kokonaisoleskelustasi tai jos ne kohdistuvat varauksiin, jotka on tehty 24 tunnin sisällä hotellin standardista sisäänkirjautumisajasta saapumispäivänäsi.

Korvaushakemuksen lähettäminen

Sinun täytyy lähettää täytetty korvaushakemuslomake 24 tunnin kuluessa vahvistetun varauksesi tekemisestä ja vähintään 24 tuntia ennen hotellin standardia sisäänkirjautumisaikaa saapumispäivänäsi. Korvaushakemuslomakkeessa olevan nimen tulee olla sama kuin nimi, jolla vahvistit varauksen kutakin huonetta kohden. Kustakin vahvistetusta varauksesta voi lähettää vain yhden korvaushakemuksen. Saat vahvistuksen sähköpostitse tai puhelimitse 24 tunnin kuluessa korvaushakemuksesi saapumisesta.

Korvaushakemuksen tarkastaminen

Pyrimme todentamaan korvaushakemuksesi riippumattomalla tavalla 24 tunnin kuluttua siitä, kun lähetit korvaushakemuksen kaikkine vaadittuine tietoineen. Saman majoituksen tulee olla varattavissa kelpuutettavalla alhaisemmalla hinnalla hotellin hyväksymässä valuutassa sillä hetkellä, kun todennamme korvaushakemuksen. Hintavertailut tehdään nettohintoina ilman veroja, palvelurahoja, palveluveloituksia, aikaisen lähdön maksuja tai muita lisämaksuja ja -veloituksia, eikä niissä huomioida valuutan vaihtokurssien muutoksia.

Parhaan mahdollisen hinnan takuuta ei sovelleta useamman päivän oleskeluihin, jos huoneen kokonaishinta oleskelun ajalta on sama tai korkeampi kuin huoneen kokonaishinta oleskelusta, jonka varasit virallisen Hiltonin varauskanavan kautta. Hilton saattaa hylätä korvaushakemukset, jos prosenttiero virallisen Hiltonin varauskanavan kautta varatun hinnan ja kelpuutettavan alhaisemman hinnan välillä on 1 % tai vähemmän. Hilton saattaa hylätä korvaushakemukset, jos epäillään, että parhaan mahdollisen hinnan takuuta yritetään tahallisesti väärinkäyttää tai manipuloida sen tarkoitusta.

Jos Hilton vahvistaa korvaushakemuksesi oikeaksi

Jos vahvistamme kelpuutettavan alhaisemman hinnan saatavuuden ja kelpuutettavuuden, tarjoamme sinulle saman alhaisemman hinnan ja LISÄKSI annamme sinulle 25 %:n alennuksen huoneen hinnasta koko varauksen ajalta. Tässä tapauksessa Hilton muuttaa vahvistetun varauksen hinnan vastaamaan kelpuutettavaa alhaisempaa hintaa, jonka Hilton on pystynyt vahvistamaan ja joka saattaa olla eri hinta kuin se, jonka ilmoitit lähettämässäsi korvaushakemuksessa.

Huoneen hinnan muutos tulee voimaan vasta sitten, kun saat Hiltonin hotellivieraiden asiakaspalveluosastolta sähköpostivahvistuksen, jossa näkyy uusi huoneen hinta.

Vahvistetun varauksen tehneet hotellivieraat ovat vastuussa kaikista kustannuksista, kuluista ja maksuista, joita tällaiseen varaukseen liittyy (kuten peruutusmaksut), riippumatta siitä hylätäänkö parhaan mahdollisen hinnan takuun korvaushakemus vai ei.

Korvaushakemus saatetaan mitätöidä, jos teet muutoksia varaukseen sen jälkeen, kun korvaushakemus on lähetetty ja hyväksytty.

Muita tietoja

”Hyväksytyt matkanvälittäjät” ovat IATA (International Air Transport Association) hyväksymiä matkanvälittäjinä toimivia vähittäismyyjiä, jotka tekevät varauksen Hiltonin varauskanavan tai Amadeus-, Apollo-/Galileo-, Worldspan- tai Sabre-varausjärjestelmien kautta.

Jos Hiltonin virallisilla varauskanavilla on saatavissa useita hintoja samalle majoitukselle, sinun varauksesi täytyy kohdistua alhaisimpaan hintaan, jotta se voidaan hyväksyä parhaan mahdollisen hinnan takuun piiriin.

Tarjous on mitätön maissa, joissa se on laissa kielletty. Mitkään Hampton by Hilton™ -hotellit Kiinan kansantasavallassa eivät tällä hetkellä kuulu parhaan mahdollisen hinnan takuun piiriin. Hilton saattaa muuttaa tai lakkauttaa parhaan mahdollisen hinnan takuunsa tai näitä ehtoja koska tahansa oman harkintansa mukaisesti joko ilmoittamalla siitä tai ilmoittamatta siitä.

Näitä ehtoja sovelletaan korvaushakemuksiin, jotka on lähetetty 20. syyskuuta 2016 alkaen.

Helppoa, eikö vain? Hiltonilta suoraan varaaminen on nopeaa, helppoa ja se takaa parhaan vasta-arvon... lisäksi varausasiantuntijamme ovat käytettävissäsi kellon ympäri kysymyksiisi vastaamiseksi.