Näin se toimii:

Jos löydät alhaisemman kelpuutettavan hinnan* samaa majoitusta varten ja samoilla ehdoilla ennen varauksen tekoa tai 24 tuntia varauksen suorittamisen jälkeen jonkin virallisen Hiltonin varauskanavan kautta**, me pitäydymme alhaisemmassa hinnassa JA vähennämme 25 % huoneen hinnasta jokaiselta yöltä oleskelusi ajan.

Jos Hiltonin virallisilla varauskanavilla on saatavissa useita hintoja samalle majoitukselle, sinun varauksesi täytyy kohdistua alhaisimpaan hintaan, jotta se voidaan kelpuuttaa hintatakuun piiriin.

**Viralliset Hiltonin varauskanavat
 • Mikä tahansa virallinen Hiltonin verkkosivusto
 • Mikä tahansa virallinen Hiltonin puhelinpalvelukeskus
 • Hilton Honors -sovellus
 • Suoraan Hilton-hotellista
 • Suoraan akkreditoidun matkatoimiston kautta*** Katso lisätietoja kohdasta ”Muut tiedot”
*Alhaisempi kelpuutettava hinta

”Alhaisemman kelpuutettavan hinnan” tulee täyttää kukin seuraavista ehdoista:

 • Alhaisempi hinta, jonka löydät varauskanavalta, joka EI ole yksi Hiltonin virallisista varauskanavista.**
 • Täytyy koskea samaa majoitusta ja samoilla ehdoilla kuin nykyinen varauksesi Hiltonin virallisen varauskanavan kautta.**
 • Hinnan tulee olla rajoitukseton, mikä tarkoittaa sitä, että sen voi nähdä tai varata kuka tahansa.

Nämä ovat hintatyyppejä, jotka EIVÄT täytä ”alhaisimman kelpuutettavan hinnan” kriteerejä:

 • Hinta koskee eri majoitusta tai ehtoja, kuten:
  Eri huonetyyppi Olet varannut Queen-huoneen ja hinta koskee parivuoteellista king-huonetta
  Eri hotelli Teit varauksen Waldorf Astoria Beverly Hills -hotelliin ja hinta koskee The Beverly Hilton -hotellia
  Huone eri näköalalla Varasit huoneen täydellä merinäköalalla ja tämä huone on osittaisella merinäköalalla
  Sisältää eri mukavuudet Varasit huoneen 25 USD:n hotelliluotolla, ja tämä hinta sisältää huoneen lisäksi ilmaisen aamiaisen sekä premium-wi-fi-yhteyden
  Eri sisään-/uloskirjautumispäivät Varasit huoneen sisäänkirjautumispäivänä 8/25/18 ja uloskirjautumispäivänä 8/31/18, mutta tämä hinta koskee huonetta, jossa sisäänkirjautuminen on 8/26/18 ja uloskirjautuminen on 8/31/18.

  Varasit huoneen sisäänkirjautumispäivänä 8/25/18 ja uloskirjautumispäivänä 8/31/18, mutta vertaamasi hinta koskee 2 erillistä varausta, joista yksi on huoneelle, jossa sisäänkirjautuminen on 8/25/18 ja uloskirjautuminen 8/26, ja toinen on huoneelle, jossa sisäänkirjautuminen on 8/26 ja uloskirjautuminen 8/31/18.
  Eri vieraiden lukumäärä Varasit huoneen 2 aikuiselle ja 2 lapselle, mutta tämä hinta koskee vain 2 aikuiselle tarkoitettua huonetta
  Eri ehdot Varasit huoneen täydellä maksunpalautuksella, mutta tämä hinta koskee huonetta, jossa vaaditaan 100 %:n luottokorttitakuu etukäteen

  Varasit huoneen, jossa on 2 päivän peruutusehdot, mutta tämä hinta koskee huonetta, jossa on 4 päivän peruutuskäytäntö.

  Varasit huoneen, joka sallii ilmaisen peruutuksen tai mahdollisuuden muuttaa varaustasi, mutta hinta on huoneelle, jota ei voida peruuttaa tai jossa on muutossakko tai -maksu.
 • Hinnassa on rajoituksia sen suhteen, miten se näkyy tai varataan:
  Hinnat verkkosivustoilla, jotka EIVÄT ilmaise brändiä, hotellia tai huoneen tyyppiä, kunnes varaus on suoritettu loppuun Kun sinun täytyy hakea ja varata hotellia sivustolta tietämättä brändiä ja hotellia ennen kuin varaus on tehty, ja vasta varauksen suorittamisen jälkeen sivusto antaa hotellin ja brändin nimen
  Varaukset, jotka eivät anna välitöntä vahvistusta varauspyynnön lähettämisen jälkeen Sivusto lähettää ilmoituksen, että se on ottanut vastaan varauspyyntösi, mutta varausvahvistusnumero annetaan vasta jossain vaiheessa tulevaisuudessa
  Hinnat, jotka edellyttävät erityistä jäsenyyttä Kuten vain jäsenille tarkoitetut hinnat, yritysten neuvottelemat liikematkailuhinnat, Hilton Team Member -hinnat
  Hinnat, jotka edellyttävät sisäänkirjautumista, luottokortin numeroa tai koodia näkyäkseen Sivustot, jotka edellyttävät sisäänkirjautumista tai luottokortin numeroa ennen hintojen katselua tai varaamista
  Hinnat, joita ei voi varata Mainokset, joissa ei ole suoraa linkkiä varaukseen
  Hinnat, jotka heijastavat vahvistetun varauksen luvatonta jälleenmyyntiä Luvaton jälleenmyynti tarkoittaa olemassa olevan varauksen jälleenmyyntiä, joka on tehty jonkun toisen nimissä
Korvaushakemuksen lähettäminen

Riippuu sinusta, miten haluat lähettää korvaushakemuksen!

Vaihtoehto 1:

Voit lähettää korvaushakemuslomakkeen verkossa jopa 24 tuntia varauksen tekemisen jälkeen.

 • Korvaushakemuslomakkeessa olevan nimen tulee olla sama kuin kunkin huoneen varauksessa näkyvä nimi.
 • Kustakin varauksesta voi lähettää vain yhden korvaushakemuksen.
 • Saat vahvistuksen sähköpostitse tai puhelimitse 24 tunnin kuluessa siitä, kun Hilton on vastaanottanut korvaushakemuksesi.

*Vaihtoehto 1 vaaditaan korvaushakemuksista, jotka tehdään mobiilisovelluksella ja jotka sisältävät kuvakaappauksia sovelluksesta ja varaustiedoista.

Vaihtoehto 2:

Voit ottaa yhteyttä mihin tahansa palvelukeskuksistamme lähettääksesi korvaushakemuksesi puhelimitse joko ennen kuin olet tehnyt varauksen tai korkeintaan 24 tuntia varauksen tekemisen jälkeen.

 • Korvaushakemuslomakkeessa olevan nimen tulee olla sama kuin kunkin huoneen varauksessa näkyvä nimi.
 • Kustakin varauksesta voi lähettää vain yhden korvaushakemuksen.
 • Jos soitat Yhdysvalloista, Kanadasta, Puerto Ricosta tai Yhdysvaltain Neitsytsaarilta, soita numeroon 1 800 445 8667. Muussa tapauksessa ota yhteyttä alueesi paikalliseen varaustoimistoon.

**Vaihtoehto 2 vaaditaan korvaushakemuksista, joissa ei ole varausnumeroa, sekä korvaushakemuksista, jotka tehdään päivää ennen saapumista tai saapumispäivänä.

Korvaushakemuksen tarkastusprosessi
 1. Kun lähetät korvaushakemuslomakkeen verkossa, pyrimme todentamaan korvaushakemuksesi riippumattomalla tavalla 24 tunnin kuluttua siitä, kun lähetit korvaushakemuksen kaikkine vaadittuine tietoineen.
 2. Kun teet korvaushakemuksen puhelimitse, pyrimme todentamaan korvaushakemuksesi riippumattomalla tavalla välittömästi.
 3. Saman majoituksen tulee olla varattavissa kelpuutettavalla alhaisemmalla hinnalla hotellin hyväksymässä valuutassa sillä hetkellä, kun todennamme korvaushakemuksen.
 4. Hintavertailut tehdään nettohintoina ilman veroja, palvelurahoja, palveluveloituksia, aikaisen lähdön maksuja tai muita lisämaksuja ja -veloituksia, eikä niissä huomioida valuutan vaihtokurssien muutoksia.
 5. Yhtä yötä pidempien oleskelujen kohdalla hintatakuu arvioidaan huoneen kokonaishinnan perusteella koko oleskelusi ajalta.
 6. Hilton saattaa hylätä korvaushakemukset, jos prosenttiero virallisen Hiltonin varauskanavan kautta varatun hinnan ja kelpuutettavan alhaisemman hinnan välillä on 1 % tai vähemmän.
 7. Hilton saattaa hylätä korvaushakemukset, jos epäillään, että hintatakuuta yritetään tahallisesti väärinkäyttää tai manipuloida sen tarkoitusta.
Jos Hilton hyväksyy korvaushakemuksesi

Jos vahvistamme kelpuutettavan alhaisemman hinnan saatavuuden ja kelpuutettavuuden, tarjoamme sinulle saman alhaisemman hinnan ja LISÄKSI annamme sinulle 25 %:n alennuksen huoneen hinnasta koko varauksen ajalta.

Muutama huomioitava asia…

 • Tässä tapauksessa Hilton muuttaa varauksen hinnan vastaamaan kelpuutettavaa alhaisempaa hintaa, jonka Hilton on pystynyt vahvistamaan ja joka saattaa olla eri hinta kuin se, jonka ilmoitit lähettämässäsi korvaushakemuslomakkeessa.
 • Huoneen hinnan muutos tulee voimaan vasta sitten, kun saat Hiltonilta sähköpostivahvistuksen, jossa näkyy uusi huoneen hinta.
 • Varauksen tehneet hotellivieraat ovat vastuussa kaikista kustannuksista, kuluista ja maksuista, joita tällaiseen varaukseen liittyy (kuten peruutusmaksut), riippumatta siitä, hylätäänkö hintatakuun korvaushakemus vai ei.
 • Korvaushakemus saatetaan mitätöidä, jos teet muutoksia varaukseen sen jälkeen, kun korvaushakemus on lähetetty ja hyväksytty.
Yksityiskohtaiset tiedot

Tarjous on mitätön maissa, joissa se on laissa kielletty. Mitkään Hampton by Hilton™ -hotellit Kiinan kansantasavallassa eivät tällä hetkellä kuulu hintatakuun piiriin. Hilton saattaa muuttaa tai lakkauttaa hintatakuunsa tai nämä ehdot koska tahansa oman harkintansa mukaisesti siitä ilmoittamalla tai ilmoittamatta.

*** ”Akkreditoidut matkatoimistot” ovat matkailun ammattilaisia, jotka ovat bona fide -matkailujärjestön tai -organisaation akkreditoimia, siinä missä ne varaavat Honors-etuja soveltavia hintoja Hiltonin varauskanavien tai Amadeus-, Apollo/Galileo-, Worldspan- tai Sabre-palveluiden välityksellä. ”Akkreditoidut matkatoimistot” eivät sisällä verkkomatkatoimistoja. Bona fide -matkailujärjestöt ja -organisaatiot ovat IATA (International Air Transport Association), TIDS, ARC, TSI, CLIA, ERSP, SATO ja TRUE.

Näitä ehtoja sovelletaan korvaushakemuksiin, jotka on lähetetty 9.27.2018 alkaen.

Helppoa, eikö vain? Hiltonilta suoraan varaaminen on nopeaa, helppoa ja se takaa parhaan vasta-arvon... lisäksi varausasiantuntijamme ovat käytettävissäsi kellon ympäri, jos sinulla on kysyttävää.

Jos soitat Yhdysvalloista, Kanadasta, Puerto Ricosta tai Yhdysvaltain Neitsytsaarilta, soita numeroon 1 800 445 8667. Muussa tapauksessa ota yhteyttä alueesi paikalliseen varaustoimistoon.